Faluház

Részletes leírás az alábbi linken:

http://www.gyorvar.hu/gyorvar_szervezetek_baratikor

 

1993. május 15. A megye egyik legszebb középületének avatása. A falu apraja nagyja jelen van. Sok vendég, érdeklődő csodálja meg ezt a különleges technikával épült gyönyörű házat. A vendégek között találjuk Makovecz Imrét és Ekler Dezsőt, az épület tervezőit.

Az összefogás szép pédája a "Falu-Háza". Ez az épület ad otthont a Faluház Baráti Kör Egyesületnek, a Teleháznak és az Idősek Klubjának. Az utóbbi a falu szociális ellátásának szerves része. A megye ősi központja körül fekvő térség, a Vasi Hegyhát, ma még idegenforgalmilag kevéssé kihasznált, de látnivalóban nagyon gazdag vidék. Ez az épület ad otthont a Faluház Baráti Kör egyesületnek, a győrvári Teleháznak, az Öregek Napközi Otthonának, eMagyarország Pontnak és Teleháznak, Foglalkoztatási Információs Pontnak és  a falu könyvtárának. Azaz Győrvár és környéke közösségi életének.

Azonban az épület nemcsak ilyen igényeket tud kielégíteni. Egy nagy (12 férőhelyes) és egy kisebb (10 férőhelyes) szobával az itt megszállni kívánók részére biztosít szálláslehetőséget. Hálózsákos, vagy sátras elhelyezés esetén a férőhelyek száma ennél sokkal több, akár 78-80 személy is megalhat itt. Női férfi zuhanyzók, kiegészítő helyiségek várják az ide érkezőket. Ha további részletekre kíváncsi, tárcsázza a 06/94/574-044 telefonszámot, ahol hétköznap, 9-19 óráig kézséggel válaszolunk minden kérdésére.

Elektronikus elérhetőségek:

email: faluhazgyorvar@gmail.com

Facebbok: facebook.com/fabeka.i.klub

vagy keressen rá: Faluház - Győrvár

Naponta frissülő tartalom!